|Home| |Music| |Games| |Download Songs| |Lyrics| |18SX| |TV(Live)| |PERMINTAAN LAGU| |FORUM|

Blogger Kick Start
Monday, April 9, 2007
PEMANIS KATA DARI HAKIM UNTUK 10 PESERTA
Intan
Lack of applicants??? Belum apa-apa kau dah buat tuduhan melulu kat BKS! Ni yang akak panas ni!!


Kurt_Kuden
Ko kata blog ko sihat menjamin masa depan orang kan?Akak nak tengok betul tidak kata-kata itu dari tugasan kau!


Katarsis
Ada sebab kenapa akak pilih kau jadi peserta, so kalau tak tahan kena maki, jangan berumah di tepi pantai!!!


Kriesz
Akak nak kau tukar kaler font and size for assignment BKS, kalau kau x nak aku pangkah baik kau berhati-hati dengan presentation kau.


Milla
Mana banner KS??? takpe akak nak tengok sampai Isnin…. Kalau BZ ye pun kan.. Nak akak melaser??


Mourieys
Blogger baru…yang baru memang boleh memecahkan tradisi, so kau boleh??


Maliha_Anoushka
Ni lagi satu budak hijau, kau jangan buat aku jadi hijau dengan assignments kau nanti!


Bro Rick
Akak nak tengok kelainan kau sebab kau satu-satunya peserta non- bumi. Fahamkan??


Syawaludin
Ko lah yang tak hantar-hantar lagi email tanda setuju.. cepat sebelum aku tendang ko keluar.


Zila
I excpect something more than purple from you, if it s not for your blog, make it for yrself!

 
posted by Ujang_MD at 9:00 AM | Permalink |


9 Comments: