|Home| |Music| |Games| |Download Songs| |Lyrics| |18SX| |TV(Live)| |PERMINTAAN LAGU| |FORUM|

Blogger Kick Start
Wednesday, May 16, 2007
ASSIGNMENT MINGGU KEENAM

BKS inginkan sekurang-kurangnya 7 perkara tentang 5 Advokat yang telah BKS undang sebelum ini kecuali Wenkt.

  • Fiebie Rossa - Juri Week 1

  • Puan Pearl - Juri Week 3

  • Mr Vernon_Kedit - Juri Week 4

  • Nurlea Laurielle - Juri Week 5

  • Hannan - Juri Week 6

  • Warning:: Gambar-gambar yang di ambil dari blog advokats hendaklah mendapat kebenaran dari mereka.

    Minggu Keenam ini BKS menjemput HANNAN sebagai Advokat (Juri Jemputan). Sila click ==> HANNAN untuk mengetahui butir-butir tentang diri beliau.

    Kata-Kata Penyunting Madam Red::

    Tidak ada seorang pun yang tidak memberi tugasan kali ini yang menyakitkan hati akak. All of you have done a very good job. Seriously. But please remember, someone will have to leave, I read your entry since last Thursday but sitting here again on Sunday noon for 3 hours to make sure the judgment that I m giving, is fair enaf.

    Somehow, you will see that my comments are not so killing you anymore, you should expect it from the beginning, akak memang gila mulut during the first week, but as week pass by, akak perlu ingatkan that semua tu nak make sure korang ni tak main-main. Aku kan mak orang, dah sah-sah lah I m not that bad mouth at all. Some more apart of being Hakim in BKS, hidup dunia luar akak teramatlah busy ya amat. So dengan itu, kalau sesiapa tak baca blog akak, lantak koranglah tak tau apa-apa development about me. Remember this – 2 weeks more to go for the final round. 1 is leaving this week, 1 more is going home next week, and at least 3 or 4 contestants will be going for the final round. We might proceed the Final session a bit early since I m gonna be traveling on end of May. .

    All the best to all of you.

    UjangMD Berkata:: Terlalu berat untuk Ujang mengumumkan peserta seterusnya yang akan meninggalkan BKS Minggu Kelima ini. Serius Ujang cakapkan, selama 4 Minggu peserta ini berjaya memikat hati Advokat dan Hakim. Tapi Minggu Kelima ini, Assignment peserta ini kurang menarik minat Advokat dan Hakim. Telah Ujang ingatkan, penulisan membawa seribu makna dalam setiap sentuhan Advokat dan Hakim. Sebulat suara, hasil timbang dan sukatnya peserta seterusnya yang harus meninggalkan BKS ialah KURT_KUDEN. KURT_KUDEN merupakan peserta lelaki pertama yang meninggalkan BKS mengikuti jejak 4 peserta wanita yang telah tersingkir. KURT_KUDEN kami di BKS mengizinkan anda pergi dari BKS ini. Tahniah BKS ucapkan kepada anda kerana berjaya sampai ke tahap yang di harapkan. Kami di BKS juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kerana menjayakan BKS dan berharap anda terus menyokong Program ini. Akhir kata, KURT_KUDEN sila sediakan satu entry untuk ucapan terakhir anda kepada peserta BKS yang lain di dalam blog anda. Selamat Tinggal!!

    Berikut Ranking Peserta Bagi Minggu Kelima::

    1.
    Maliha_Anoushka
    2.
    Intan
    3.
    Syawaludin
    4.
    Katarsis
    5.
    Bro_Rick
    6.
    Kurt_Kuden

    Editor UjangMD:: Hancur sudah harapanku untuk melihat Anak Terengganu menang!! Uwaaa... Apapun KURT_KUDEN, Ujang tabik sama mung beb... Syabas!!

     
    posted by Ujang_MD at 5:00 AM | Permalink |


    2 Comments: