|Home| |Music| |Games| |Download Songs| |Lyrics| |18SX| |TV(Live)| |PERMINTAAN LAGU| |FORUM|

Blogger Kick Start
Friday, May 25, 2007
ASSIGNMENT MINGGU KETUJUH DITUTUP
Tepat Jam 2pm maka tertutup sudah Assignment Minggu Ketujuh ini. 4 perserta berjaya menyiapkan tugasan yang diberikan dengan sempurna. Nantikan hari Isnin (2pm) 28 MEI 2007 untuk mengetahui komen dari Advokat dan Hakim. Harap Maklum!

Buat Abg Mat Redo1, BKS ingin mengucapkan ribuan terima kasih yang tidak terhingga kerana kesudian Abg Mat Redo1 menjadi advokat untuk Minggu Ketujuh ini. Kami di BKS amat menghargai apa yang Abg Mat Redo1 lakukan bagi menjayakan Program BKS ini. Terima Kasih sekali lagi.

INTRO BKS.

Sebenarnya, both of us menyimpan rahsia dan merancang dari mengwar-warkan to everyone, specially the 4 contestatns – well actually, atas arahan dan permintaan kak red. She made the decision, dia suruh Ujang buat ini buat itu, semuanya serba- serbi rahsia.

To Syawal, Intan, Maliha and Katarsis – You are actually in the Final 4 already.

The Week 7 assignment yang korang semua buat, which you just posted in your entry is actually the 1st Week of Final out of 2 weeks. Ujang tak tahu apa-apa rancangan Kak Red buat macam ni, but menarik jugak idea dia buat surprise-surprise macam ni kan. Tujuan Kak Red untuk tidak melancarkan serangan announcement untuk ke Final adalah kerana ingin melihat sejauh mana anda berani membuat 1st assignment of 1st Final BKS ini. Too many speculations kan?
Lagipun kalau di beritahu awal-awal mungkin korang akan ambil acuh tak acuh sahaja Assignment Minggu ini.Kan Kan?? Tapi korang mesti ingat Assignment minggu ini sedikit sebanyak mempengaruhi Assignment untuk Final BKS nanti. Jangan ingat bila tiada penyingkiran this week, korang ingat Assignment Minggu keTujuh ini terhapus begitu sahaja. Even Advocat Abang Mat Redo1 pun tidak dikhabarkan that there are 4 finalists.

Actually, bunga-bunga bahasa for the Final 4 ini telah pun Kak Red bagi in her blog, or even dalam Abang Mat nya blog, either you dig in or not, itu sahaja.

Tahniah to all 4 of you – mungkin ada kejutan lagi? Satu minggu sahaja lagi untuk keputusan terakhir siapakah bergelar Champion of BKS, perasankah anda, 2 arjuna dan 2 bunga sedang berantakan, sedang bergabung tenaga, mungkin ia milik wanita atau juga milik lelaki?

Pesanan Kak Red pada Ujang : Engkau habak kat budak 4 orang tu – aku diam bukan sebab aku ngeri, bukan sebab aku suka, bukan sebab aku kalah, tapi aku diam kerana diam adalah ubat paling mujarab! Ingat pesan akak ni yer, aku perhati jer segala dalam blog korang tu. Good Luck to all of you!!!

Pesanan Ujang pada Kak Red : Kekalkan sikap kejam mu itu. Amalkan lagi sikap kuku besimu itu. Tingkatkan lagi amarah mu itu. Kentalkankan lagi hati batu mu itu. Kukuhkan lagi sifat berangmu itu. Hanya engkau sendiri yang tahu Kak Red, kau memang speku..kau memang hantu.. kau memang kematu.. muahaha. Namun sejahat mana pun dirimu Kak Red.. kau tetap ayu di mataku..Kau tetap vouge selalu.. Kau tetap srikandi cintaku. Itu sahaja yang ku tahu kerana bagiku kau tetap nombor SATU.Muahaha.

So kalau dah final 4 peserta, mana ada elimination kan..horeyyyyyy!!!! i made the right choice to pick 4 of you to become calon Juara of BKS. What's the final assignment, i gave you a hint already, go google there.
 
posted by Ujang_MD at 5:00 AM | Permalink |


0 Comments: